Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Berg: - Jeg er bedre nå

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Henning Berg tror ikke alderen taler mot ham når Nils Johan Semb satser mot EM-kvaliken i 2004. - Men jeg vet ikke om jeg er med til VM i 2010, sier Henning.

Blackburn-stopperen fleiper bare med at han skal fortsette som proff til han er over 40. Likevel tror han kroppen fortsatt tåler noen år på toppen.

- Det finnes mange som spiller til de er 35-36 år. Dessuten skal Nils Johan finne det laget han vil bruke når EM-kvaliken starter, og det er bare et år til det, sier Henning til Dagbladet.no.

Til daglig er Henning tilbake i Blackburn etter tre år i Manchester United. Veteranen mener han er en helt annen spiller enn da han rykket opp i Premier League med Blackburn.

- Klart jeg er bedre enn sist. Hadde jeg ikke vært det nå, hadde jeg lagt opp, sier Henning.

Det forrige oppholdet i Blackburn endte i ligagull. Henning tror ikke på noen gjentakelse, selv om klubben har mye rutine og mange talenter.

- Nivået var ikke så bra da vi vant, de utenlandske spillerne har hevet Premier League. Nå er det store forskjeller på klubber i toppen av ligaen og de midt på.

- Hva er målet foran ligastarten?

- Jeg vet ikke, men jeg tror det er en plassering på midten eller oppover. Jeg håper vi slipper nedrykkssonen, det er veldig tungt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media