Berg: - United vinner

Henning Berg tror Manchester Uniteds revansjlyst er nok til at hans gamle klubb vinner ligagullet.

Lørdag starter Premier Leauge igjen, og Berg tror United ender opp som ligemester.

- Hele klubben er sulten på å vinne noe igjen. Kjøpet av Rio Ferdinand er også en klar styrke. Dette vinner United, sier Berg til NTB. Han var selv på Old Trafford en god stund og fikk med seg flere titler.

Arsenal, som vant ligaen forrige sesong, har ikke så mye tillit hos Berg. Han dømmer tittelforsvareren ut av topp tre.

- Arsenal hadde en sinnssyk flyt. Det skal litt til at Thierry Henry fortsetter på samme måte. I tillegg blir ikke keeper David Seaman yngre og både Robert Pires og Fredrik Ljungberg er skadd, sier Henning Berg.

- Liverpool har kjøpt mye, men jeg tror likevel ikke at klubben når helt opp. Se opp for Newcastle som jeg tror ender på tredjeplass. Det er en stor klubb, med mange tilskuere og en del interessante innkjøp. Nøkkelen for Newcastle blir Craig Bellamys situasjon, mener Henning Berg.

Denne sesongen kan bli hans siste i England. Ligamesterskapet med overraskelsen Blackburn i 1995 er fortsatt et av hans søteste minner fra karrieren.

- Vi bør være nærmere de seks beste enn forrige sesong. Framover på banen er vi veldig gode. Så får vi se om resten er godt nok. En god del avhenger av om vi beholder Damien Duff, sier Henning Berg.

(NTB)

<B>GYLDNE TIDER:</B> Henning Berg feiret mål sammen med Roy Keane og Dwight Yorke (nå Blackburn) i Manchester United for to år siden.