IKKE PÅ LSK-TRENING I DAG: Henning Berg glimret med sitt fravær på dagens LSK-trening. - Det er vanlig på restitusjonstreningene, jeg kan ikke gjøre alt i denne klubben heller, sier Berg til aftenposten.no. 
Foto: Lars EIvind Bones / Dagbladet
IKKE PÅ LSK-TRENING I DAG: Henning Berg glimret med sitt fravær på dagens LSK-trening. - Det er vanlig på restitusjonstreningene, jeg kan ikke gjøre alt i denne klubben heller, sier Berg til aftenposten.no. Foto: Lars EIvind Bones / DagbladetVis mer

- Berg får ikke sparken i dag

LSKs styreformann demper ikke akkurat ryktene.

(Dagbladet): Mye tyder på at Henning Berg ikke leder Lillestrøm i søndagens hjemmemøte med Aalesund.

Overfor aftenposten.no kommer styreleder Per Mathisen med en uttalelse som vanskelig kan tolkes annerledes enn at en treneravgang er nært forestående.

- Henning blir ikke sparket i dag, det kan jeg love, sier han.

Før han mer programforpliktet legger til at Berg har kontrakt ut 2013.

LSK-treneren var for øvrig ikke til stede på Åråsen i dag, der spillerne drev med restitusjonstrening til tross for at det er to dager siden 0-2-tapet mot Viking.

Selv avdramatiserer han fraværet.

- Det er vanlig på restitusjonstreningene, jeg kan ikke gjøre alt i denne klubben heller, sier Berg til aftenposten.no.

Nettopp det er han blitt beskyldt for å gjøre, av toppscorer Anthony Ujah, som forlot klubben til fordel for Mainz i sommer.

- Uansett hva som skjer i klubben, så er treneren med. (...)Du trenger ikke være på Åråsen i mer tre måneder for å skjønne hva som foregår. Det er én mann som bestemmer alt uansett hva det gjelder, sa Ujah i et intervju med Romerikes Blad.

Nigerianeren er ikke den eneste kritikeren - flere har ytret negative synspunkter om Bergs lederstil og evne til å skape begeistring på Åråsen.

Den viktigste av dem heter Per Berg og er Lillestrøms tyngste investor. Han har truet med å snøre igjen pengesekken dersom ikke Berg forsvinner.