Berg forlenget med Legia. Blir til 2018

- Klubben er fornøyd.

FORLENGET: Henning Berg har forlenget sin avtale med den polske klubben Legia Warszawa. Foto: AFP PHOTO / OZAN KOSE
FORLENGET: Henning Berg har forlenget sin avtale med den polske klubben Legia Warszawa. Foto: AFP PHOTO / OZAN KOSE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Henning Berg forlenget i formiddag sin avtale med Legia Warszawa. Kontrakten som opprinnelig hadde utløp i 2016, er nå forlenget til 2018.

- Det føles bra, det er noe jeg også ønsket selv. Det er et bra signal fra klubben om at de er fornøyde med jobben som gjøres, sier Henning Berg til Dagbladet.

Legia har lagt et solid sportslig år bak seg, og har vunnet serien og hatt gode resultater i Europa League.

- Klubben er fornøyd med hvordan vi jobber, og da vil de forlenge. Vi er tre norske trenere her pluss en fysioterapeut, så det er bra. Det jeg sier nå kommer selvsagt på bakgrunn av bra jobbing fra mange, både i støtteapparat og spillere, i tillegg til et bra samarbeid i klubben.

Bergs familie bor ikke i Polen, noe som er aberet med forlengingen. Nå ser han dem stort sett når han har fri, og i ferier.

- Jobbmessig er det veldig bra, men det er klart at det er ingen tvil om at jeg gjerne skulle sett familien oftere. Det er det største aberet, vi får se hvordan det blir og om de eventuelt flytter ned, sier Berg til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer