Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Berg gir bort 100 000 kroner av lønna

Glimt får halvparten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Runar Berg (35) gir 100 000 kroner av lønnen sin til Bodø/Glimt, Nordlandssykehuset og to andre lokale klubber, skriver Avisa Nordland.

Arbeidsgiver Glimt får 50.000 kroner, barneavdelingen ved Nordlandssykehuset mottar 20.000, mens Bodø Håndballklubb og Grand får 15.000 kroner hver. Gavepakken kommer på Bergs eget initiativ, og vil være et positivt bidrag til klubbene som sliter tungt økonomisk.

- Jeg føler jeg har råd til dette. Og det må ikke oppfattes slik at jeg oppfordrer andre til å gi noe som helst. Man gjør som man selv vil, sier Berg til avisa..

- Det er bra for byen at man har så gode lag som mulig i både håndball og fotball. Det er artigere å se på lag i øverste divisjon. Skal de klare det må de også ha penger, fortsetter Glimt-veteranen.

Ifølge avisen tjener Berg 600.000 kroner i året. Han tjente også godt i tiden som Rosenborg- og Venezia-spiller, i tillegg til at han har investert i eiendommer i Bodø.

(©NTB)

FÅR OG GIR BORT: Runar Berg donerer 100 000 kroner ut av egen lomma. Hvorfor? Han har råd til det. Foto: Scanpix
FÅR OG GIR BORT: Runar Berg donerer 100 000 kroner ut av egen lomma. Hvorfor? Han har råd til det. Foto: Scanpix Vis mer