Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Berg Hestad blir Nederland-proff

Molde-kaptein Daniel Berg Hestad spiller for Herenveen fra 1. januar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

28-åringen skrev ifølge Romsdals Budstikke under en en treårskontrakt med klubben i går kveld. Molde-kapteinen går gratis som bosmanspiller over nyttår.

- Jeg har tenkt en del fram og tilbake den siste tida, og fant ut at dette var riktig tidspunkt for meg. Hvis jeg skulle signere for en annen klubb, måtte det skje nå, sier Berg Hestad til avisa.

Herenveen ble nummer sju i nederlandsk æresdivisjon sist sesong, og midtbanespilleren medgir at han ikke blir styrtrik av oppholdet utenlands.

- Lønna er preget av nøkternhet i et nedadgående marked, og det er ikke i nærheten av hva mange andre tjener i andre klubber. Men jeg er fornøyd med avtalen, sier han.

Molde-kapteinen med flere landskamper for Norge har ikke dårlig samvittighet for at moderklubben ikke får penger for ham.

- Jeg er oppvokst i MFK, så det blir veldig spesielt å reise. Men jeg skal i alle fall yte ett hundre prosent for at vi skal løfte oss på tabellen når høstsesongen starter. Jeg har ikke tenkt å forlate et 1. divisjonslag.

GÅR GRATIS:</B> Daniel Berg Hestad forlater en klubb i motgang. Her etter tapet mot Skeid i cupen.