Berg Hestad ødela Hestads heltestatus. Likevel sjokkerte gruppeleder Molde igjen

Uavgjort mot Ajax til tross for uheldig baklengsmål.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Molde - Ajax 1-1 (1-1)

(Dagbladet): Etter den eventyrlige 3-1-triumfen over Fenerbahces verdensstjerner i Tyrkia, var Molde gruppleder før møtet med  Ajax.

Den nederlandske storklubben er kjent for å være en vanvittig talentfabrikk, men kan mer enn bare å avle frem glimrende fotballspillere.

Tre ganger på 70-tallet vant Ajax europacupen og én gang på 90-tallet vant de Champions League. Ajax er en av fire klubber - sammen med Barcelona, Bayern München og Juventus - som har vunnet både Champions League, Cupvinnercupen og UEFA cupen.

Og nå topper Ajax hjemlig liga i Nederland suverent etter å ha kapret 19 av 21 mulige poeng på de sju første kampene. Men gruppeleder Molde klarte de aldri å slå.

Erik Hestad debuterte i Europa League som 17-åring i 2012 før han debuterte i Tippeligaen og kjenner denne arenaen godt. Det viste han da han ga Molde en drømmestart etter sju minutter. Men Victor Fischers skudd via Daniel Berg Hestad sørget for poengdeling.

Superveteranen Berg Hestad (40) gjorde for øvrig en ny glimrende kamp i Europa League og skal ha sin del av æren for at Molde leder sin gruppe med fire poeng etter to kamper.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.