Berg Hestad utestengt i to kamper

Opphevingen annulert.

(Dagbladet.no:) Molde-spilleren Daniel Berg Hestad er ilagt to kampers karantene som en følge av slåsskampen i den første serierunden mellom Molde og Tromsø. Ankeutvalget i NFF opphevet først disiplinærutvalgets avgjørelse om Daniel Berg Hestad på grunn av saksbehandlingsfeil, melder ANB.

Ankeutvalget har behandlet saken på nytt, etter at Molde anket disiplinærutvalges avgjørelse, og fastsatt en sanksjon på to kampers karantene lørdag. Midtbanespilleren har allerede sonet en kamp, og står også over søndagens oppgjør mot Lyn.

Blant de beste

- Vi mente straffen var for streng, men det mente altså ikke NFF, sa Molde-trener Arild Stavrum til Dagbladet.no

- At Daniel ikke kan spille ville vært et tap for alle norske lag. Han er blant de aller beste i landet. Men det er lite vi kan gjøre med det.

Berg Hestad selv var ikke tilgjengelig for kommentar.

Mavric og Kenny spiller

NFF har også mottatt anke fra Tromsø og Molde etter disiplinærutvalgets avgjørelse om to kampers karantene for Moldes Matej Mavric og Tromsøs Kenny Stamatopolous. Ankeutvalget vil behandle ankene neste uke, og det innebærer at de to kan spille den tredje serierunden i eliteserien søndag.

ØYEBLIKKET: Daniel Berg Hestad (nr. 6) får rødt kort for å dytte Tromsøs Ole Martin Årst (fallende). Foto: Scanpix
ØYEBLIKKET: Daniel Berg Hestad (nr. 6) får rødt kort for å dytte Tromsøs Ole Martin Årst (fallende). Foto: Scanpix Vis mer