Berg Hestad vil vekk

MOLDE (Dagbladet): Molde- Lillestrøm 2- 1. Daniel Berg Hestad (24) feiret sitt tredje seriesølv på fem sesonger.

- Nå er jeg vel best i familien, sier Moldes midtbanemotor som bare har faren Stein Olavs klubbrekord i antall kamper å beseire. Mens Stein Olav Hestad har to seriesølv og en tapt cupfinale, har sønnen tre seriesølv og en vunnet cupfinale for senior og en for junior.

- Jeg har vel ikke så mye mer å bevise her, sier Daniel.

- Har regnet ut at jeg må spille her til jeg blir 35 år for å slå klubbrekorden. Det har jeg ikke planer om. Etter sju sesonger i Tippeligaen for Molde, føler jeg at jeg er klar for nye utfordringer, sier Berg Hestad.

I form

Moldes framgang i de siste ukene har kommet med Berg Hestads formutvikling.

Han bare fnyser av påstandene om at han er i ferd med å stagnere i Molde.

- Både laget og jeg har måttet heve oss i år for å ta seriesølv, og for å få innpass i Mesterligaen.

- Jeg føler at godformen min kom gjennom tøffe kamper i Mesterligaen. Har liksom dratt selvtilliten med fra kamp til kamp. Vi gleder oss bare til de to gjenstående mot Porto (tirsdag) og Real Madrid(3. november).

Forventninger

- Jeg har spesielt store forventninger til hjemmekampen mot Real Madrid. Den kampen skal vi vinne med den formen vi nå viser, sier Berg Hestad.

Pappa Stein Olav er Daniels største kritiker.

- Det hender at han kommer med gode råd, men jeg hører ikke på alt. Han mener jeg bør holde mer på ballen, men det var noe man kunne gjøre i gamle dager, sier Berg Hestad.

<B>BEST I FAMILIEN: Daniel Berg Hestad</B> fikk sitt tredje seriesølv i går.