Berg Hestads lillebror dømt for fyllekjøring

Kopierte storebrors tabbe.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I 2000 kolliderte Daniel Berg Hestad med en gravemaskin med 2,42 i promille, og ble dømt til 27 dagers fengsel.

29. april i år kopierte lillebror Peter Berg Hestad storebrors tabbe.

Etter en bytur valgte 20-åringen å ta seg en kjøretur med 2,26 i promille. Han ble stanset av politiet, arrestert, og i går fikk han dommen i Romsdal tingrett: 21 dagers ubetinget fengsel, samt en bot pålydende 15 000 kroner.

Har snakket ut med Daniel

Peter Berg Hestad er lei seg for å ha forårsaket at storebror igjen blir minnet om fyllekjøringen for sju år siden.

- Jeg har snakket ut med Daniel om dette, og er veldig lei meg for at han blir minnet på den episoden igjen nå, sier han til Romsdals Budstikke.

Han valgte selv å ta kontakt med lokalavisa for å komme ryktene i forkjøpet.

- Ryktene går fort i et lite miljø, og jeg vil ikke at noen andre skal bli utsatt for rykter og spekulasjoner for det jeg har gjort. Jeg har gjort noe fryktelig dumt, og vil glemme dette så raskt som mulig. Derfor er det like greit å bli ferdig med det, sier han til avisa.

2,26 I PROMILLE: Peter Berg Hestad er dømt til 21 dagers ubetinget fengsel for å ha fyllekjørt 29. april i år. Nå flytter han til Trondheim. Foto: Per Tormod Nilsen
2,26 I PROMILLE: Peter Berg Hestad er dømt til 21 dagers ubetinget fengsel for å ha fyllekjørt 29. april i år. Nå flytter han til Trondheim. Foto: Per Tormod Nilsen Vis mer

20-åringen har bestemt seg for å slutte i Molde, og flytter i stedet til Trondheim, der han skal spille for Byåsen. Han angrer fryktelig på det han har gjort, men takker samtidig klubben for støtten han har fått etter fyllekjøringen.

- Klubben har vært fantastisk og til stor hjelp siden det skjedde, sier han, og begrunner exiten fra byen slik:

- Jeg har behov for nye impulser, nytt miljø og behov for å stå på egne bein. Jeg må legge dette bak meg, få en ny start og bli voksen. Skulle jeg bli utleid, kan dette bli en ny start for meg, sier Berg Hestad til Romsdals Budstikke.

FOR 7 ÅR SIDEN:</B> I 2000 kolliderte Daniel Berg Hestad med en stillestående gravemaskin, slik at bilen ble seende slik ut.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer