Berg og Brattbakk er friskmeldt

Gladmelding til Rosenborg-fansen: Ørjan Berg, Harald Brattbakk og Odd Inge Olsen er alle spilleklare mot Brøndby i kveld.

Bekymringen har vært aller størst for Ørjan Berg. Den lille midtbanekrigeren har slitt med en belastningsskade i leggen og måtte testes i formiddag.

- Ørjan ble testet i dag, alt gikk bra og han stiller til start. Han er optimistisk selv og det er et godt tegn, sier RBK-fysioterapeut Sigbjørn Hammer til Dagbladet.no.

Brattbakk fikk en smell i låret mot Bryne søndag, men kan også spille mot danskene i Champions League-kvaliken. Også Odd Inge Olsen tror den vonde ankelsen hans tåler 90 minutter mot Brøndby hvis han får spille.

- Alle tre er friskmeldt, og kan tas ut på laget, sier Hammer.

Brønby-trener Michael Laudrup varsler i danske B.T. i dag at laget satser på å score et bortemål, og vil ikke legge seg bakpå på Lerkendal i kveld.

- Hvordan vi skal spille, kommer selvfølgelig an på hvordan Rosenborg spiller. Vi skal passe oss for å være for forsiktige. Da blir det bare et bombardement mot vårt mål, sier dansken.

Trolig RBK-lag: Arason - Basma, Karadas, Hoftun, Saarinene - Strand, Skammelsrud, Berg - Enerly, Johnsen, Brattbakk.

  • Dagbladet.no følger RBK - Brøndby, Zalaegerszeg (Ungarn) - Manchester United (England) direkte fra kl. 20.45 i kveld. I tillegg dekker vi også tippeligakampene Start - Sogndal og Vålerenga - Bryne direkte fra kl. 19.
<B>SPILLER:</B> Bare timer før avspark er både Harald Brattbakk og Ørjan Berg friskmeldt til møtet med Brøndby.