SERIELEDERE Henning Berg og hans Legia Warszawa leder den polske serien. Her fra europaligakampe i desember. Foto: EPA/BARTLOMIEJ ZBOROWSKI
SERIELEDERE Henning Berg og hans Legia Warszawa leder den polske serien. Her fra europaligakampe i desember. Foto: EPA/BARTLOMIEJ ZBOROWSKIVis mer

Berg og Legia tok sin tredje strake seier

Leder den polske serien.

Legia Warszawa har vunnet de tre første kampene i ligaen denne sesongen. Søndag slo klubben Gornik Leczna 2-0 på bortebane.

Det polske hovedstadslaget har fått en glimrende start på sesongen i Polen. I sin første kamp ble det 4-1 borte mot Slask Wroclaw, mens hjemme mot Podbeskidzie ble det 5-0.

I Leczna var det Nemanja Nikolic som ble den store helten. Ungareren scoret begge de to målene og har puttet fem ganger på de første tre kampene denne sesongen.

Ingen andre lag i den polske toppserien har så langt vunnet alle kampene sine, men Korona Kielce har muligheten i sin kamp mandag. I europaligaen er Legia i 3. kvalifiseringsrunde. Det første oppgjøret borte mot georgiske Kukësi ble avbrutt på stillingen 2-1 med 35 minutter igjen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram