SERIELEDERE Henning Berg og hans Legia Warszawa leder den polske serien. Her fra europaligakampe i desember. Foto: EPA/BARTLOMIEJ ZBOROWSKI
SERIELEDERE Henning Berg og hans Legia Warszawa leder den polske serien. Her fra europaligakampe i desember. Foto: EPA/BARTLOMIEJ ZBOROWSKI Vis mer

Berg og Legia tok sin tredje strake seier

Leder den polske serien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Legia Warszawa har vunnet de tre første kampene i ligaen denne sesongen. Søndag slo klubben Gornik Leczna 2-0 på bortebane.

Det polske hovedstadslaget har fått en glimrende start på sesongen i Polen. I sin første kamp ble det 4-1 borte mot Slask Wroclaw, mens hjemme mot Podbeskidzie ble det 5-0.

I Leczna var det Nemanja Nikolic som ble den store helten. Ungareren scoret begge de to målene og har puttet fem ganger på de første tre kampene denne sesongen.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

Ingen andre lag i den polske toppserien har så langt vunnet alle kampene sine, men Korona Kielce har muligheten i sin kamp mandag. I europaligaen er Legia i 3. kvalifiseringsrunde. Det første oppgjøret borte mot georgiske Kukësi ble avbrutt på stillingen 2-1 med 35 minutter igjen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer