Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Berg overrasket Østenstad

Egil Østenstad er glad over å ha fått Henning Berg til i Blackburn. - Vi visste ingen ting før det dukket opp en kjent kar på parkeringsplassen ved treningsfeltet i dag, sier Østenstad til Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ingen av Blackburn-spillerne var heller klar over at Berg skulle delta på dagens treningsøkt som innleid Blackburn-spiller.

- Jeg viste det ikke før i dag. Henning visste heller ikke at han var klar før seint i går kveld, sier Østenstad.

Blackburn hadde en lett treningsøkt i dag. I morgen kommer Nottingham Forest på besøk på Ewood Park. Berg går rett inn i startoppstillingen.

- Vi hadde en stille og rolig trening. Men det var litt flere pressefolk enn vanlig tilstede. Henning virket fornøyd med å være tilbake, og går rett inn på laget.

To spillere igjen

Landslagskaptein Berg kjenner både laget og byen godt. Berg vant ligaen med Blackburn i 1994/95-sesongen. Bare to spillere er igjen fra den tida.

- Det er vel bare Jeff Kenna og Billy McKinlay som er igjen fra sist Henning var her, men de er begge utenfor laget, sier Østenstad.

Manager Graham Souness var også storfornøyd da Henning Berg dukket opp på treningsfeltet i dag.

- Han vet jo hva han har kjøpt. Henning er en veldig bra spiller, sier Østenstad.

Foreløpig pendler Henning Berg mellom Manchester og Blackburn. Hvis utlånsperioden etterhvert blir permanent flytter Berg trolig til Blackburn.

Østenstad i troppen

Egil Østenstad er med i troppen mot Nottingham i morgen. Mens landsmennene Stig Inge Bjørnebye og Henning Berg spiller fra start må Østenstad innfinne seg med en plass på benken.

- Om jeg er på vei tilbake det vet jeg ikke. Men jeg starter iallfall ikke. Jeg får bare vente og se, men det ser ikke så veldig lyst ut. Det er uansett fint å være tilbake i troppen, sier Østenstad som spilte ti minutter i cupkampen mot Rochdale sist.