Berg refser Stensbøl

Henning Berg raser mot Børge Stensbøl etter toppidrettsjefens uttalelser om Myggen. - Det er skremmende at Stensbøl bruker idrettsutøveren Erik Mykland til å mele sin egen kake etter kritikken han fikk under OL, skriver Berg på sin hjemmeside.

Stensbøl uttalte i Dagbladet at han håper at Myggen aldri kommer tilbake på landslaget. Det har fått landslagskaptein Henning Berg til å reagere kraftig.

«Tror Stensbøl at Erik Mykland er den eneste innen idrett generelt og lagidrett spesielt som tar seg en fest i ny og ne? Eller tror han at Mykland fester hver eneste dag? Selvfølgelig ikke. Hovedgrunnen til Stensbøls hudfletting av Mykland er ene og alene hans markeringsbehov etter at noen stilte spørsmålstegn til hans holdninger under Sydney OL. Å bruke Erik Mykland på denne måten er helt forkastelig», skriver Berg.

Landslagskapteinen roser Myggen opp i skyene, og mener at ingen landslagsspillere har bedre holdninger enn nettopp Myggen.

«Eriks holdninger på banen er det få - om noen - som kan matche. Det er få som er mer engasjerte, mer lojale enn Erik når det gjelder spillestil, til tross for han sjøl har en annen oppfatning om hvordan Norge bør spille. Ingen jobber hardere, han gir alt og hater å tape. Jeg veit ikke om en spiller på det norske landslaget med bedre holdninger på banen enn Erik Mykland», skriver Berg.

Blackburn-spilleren håper i motsetning til toppidretssjef Stensbøl at Myggen kommer tilbake på landslaget - både som spiller og kamerat.

«Det er skremmende at Stensbøl bruker idrettsutøveren Erik Mykland til å mele sin egen kake etter kritikken han fikk under OL. Og jeg kan ikke få presisert dette nok; dette er forkastelig. Med slike uttalelser og holdninger Stensbøl her kommer med, er jeg sjeleglad for at han ikke er aktivt med i toppfotballen i Norge. Jeg håper inderlig at Erik vil spille på det norske landslaget igjen. Vi trenger han som fotballspiller. Og som kamerat.»

(Dagbladet.no)