Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Berg så seieren glippe i nest siste minutt

Har bare vunnet én av sju med Blackburn.

NY NEDTUR: Henning Berg og Blackburn var på vei mot seier i lokalderbyet mot Burnley, men en stupheading helt på tampen resulterte i utlikning og 1-1. 
Foto: Vegard Grøtt / Propaganda Photo  / NTB scanpix
NY NEDTUR: Henning Berg og Blackburn var på vei mot seier i lokalderbyet mot Burnley, men en stupheading helt på tampen resulterte i utlikning og 1-1. Foto: Vegard Grøtt / Propaganda Photo / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Henning Berg får ikke fart på Blackburn. I nabooppgjøret søndag måtte nordmannen se at Sam Vokes reddet ett poeng for Burnley i nest siste minutt.

Berg har fått en vrien start på managerkarrieren i Blackburn. Ligamesterne fra 1995 har bare vunnet en av sju kamper med nordmannen på sidelinjen. De tre siste kampene har gitt ett fattig poeng.

Sam Vokes headet inn Burnleys 1-1-mål etter 89 minutter. Utligningen var fortjent. Hjemmelaget hadde skapt en rekke store sjanser på Turf Moor. Blackburn-keeper Paul Robinson vartet opp med flere gode redninger.

I tur og orden stoppet han Ross Wallace, Charlie Austin og Martin Paterson. Burnley måtte betale for sjansesløsingen da Jordan Rhodes stupheadet Blackburn foran etter 68 minutter. Ledelsen sto seg nesten kampen ut.

Den siste uken har Blackburn tapt hjemme mot Millwall og Bolton. Borte mot nærmeste nabo Burnley ble det i det minste poeng. Blackburn ligger på niendeplass i mesterskapsserien med 29 poeng. Fire poeng skiller opp til Watford på den siste sluttspillplassen.

Morten Gamst Pedersen startet kampen for Blackburn, men ble tatt av banen etter 55 minutter. Innbytter var Joshua King, som er leid inn fra Manchester United.

Ståle Solbakken kunne lørdag juble over 4-1-seier borte mot Bristol City. Det var Wolverhamptons første seier i serien på ti kamper.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!