Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Berg signerte for Viking

- Vi har fått en klassespiss.

(Dagbladet.no): Danske Søren Berg signerte i dag en kontrakt med Viking ut 2009-sesongen, skriver klubbens eget nettsted.

Dansken kommer fra Odense hvor han har spilt siden 2000. Sportslig leder i Viking, Egil Østenstad, er strålende fornøyd med at Viking har fått napp hos den danske landslagsspilleren.

- Søren er en klassespiss som har vært blant de beste i den danske Superligaen i flere sesonger. Han har også vært innom landslagstroppen ved flere anledninger den siste tiden, sier han til viking-fk.no.

Østenstad beskriver han som en oppofrende spillertype som fort kan bli en publikumsfavoritt.

- Berg er ikke spilleren som bøtter inn mål, men han betyr utrolig mye for laget og er en spiller med stort hjerte, sier Østenstad.

Berg kan debutere mot RBK 2.juli på Viking stadion.

<B>KLAR FOR VIKING:</B> Den danske spissen Søren Berg signerte i dag for Viking. Han kan debutere mot Rosenborg i Stavanger 2.juli.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling