Berg sint på Carew

- Enten er man med, eller så er man det ikke, mener landslagskapteinen.

Carew: Nei til Norge Landslagskaptein Henning Berg går hardt ut mot John Carew etter avgjørelsen om å droppe Luxembourg-kampen.

- Man kan ikke velge og vrake hvilke landskamper man vil være med på. Enten er man med, eller så er man ikke med, sier Rangers-stopperen til NTB.

Berg var i dag i kontakt med landslagssjef Nils Johan Semb angående Carew-saken.

- Hva mener du bør skje med Carew videre?

- Det er opp til treneren å bestemme om han vil ha med en spiller videre etter at han sier nei til en så viktig kamp. Nils vet godt hva jeg mener om dette. Men det er ingen andre enn treneren som kan bestemme sånt, sier Berg.

Kapteinen legger ikke skjul på hva han synes om Carews avgjørelse.

- Skuffende at han har den holdningen når vi har en så viktig kvalifiseringskamp. Det er ingen som vet om vi får fire spisser skadet fram til den kampen, og da kunne vi kanskje trengt John, sier en krystallklar Berg.

- Synd

Landslagskapteinen tror ikke det er avgjørende for Norges sjanser mot Luxembourg at Carew står over.

- At John velger å si nei, har nok ikke så mye å si for våre resultater den nærmeste tiden. Men for John Carew sin egen del og egen landslagskarriere er dette veldig synd. Han har et fantastisk stort potensial til å bli veldig bra, men når han nå sier nei må man jo sette spørsmålstegn ved hvor mye han ønsker å være med landslaget videre, sier Henning Berg.

I likhet med Nils Johan Semb gir Berg seg på landslaget etter neste sommers EM-sluttspill i Portugal.

(NTB-Roar Lyngøy)

ENTEN ELLER: John Carew kan ikke velge og vrake i landskamper, sier kaptein Henning Berg.