BLIR HJEMME: Lillestrøm-trener Henning Berg forstår at fansen ikke orker å reise på alle bortekamper som spilles på mandager. 
Foto: Erlend Aas / Scanpix
BLIR HJEMME: Lillestrøm-trener Henning Berg forstår at fansen ikke orker å reise på alle bortekamper som spilles på mandager. Foto: Erlend Aas / ScanpixVis mer

Berg støtter LSK-fansens boikott

Nekter å ta turen til bortekampen mot Haugesund.

||| Lillestrøm-fansen nekter å ta turen til Haugesund mandag kveld for å følge favorittlaget. Trener Henning Berg støtter supporterne.

Kanari-Fansen og andre gulsvarte tilhengere er lei av mandagskamper.

- Jeg forstår hvorfor Kanari-Fansen og de andre LSK-supporterne gjør det. Det er frustrerende når så mange bortekamper blir lagt til mandager. Det er også kort varsel når endringene kommer, og vi har hatt uforholdsmessig mange slike kamper, sier Henning Berg til lsk.no.

Han sier klubben heller får tenke på at supporterne vil støtte laget fra TV-sofaen.

- Det er selvsagt fint for oss å få spille på TV, men ikke så mange mandager på rad. Det er vanskelig for supporterne å planlegge. Jeg har full forståelse for det, men samtidig hadde vi også ønsket at de var der for å backe laget og hjelpe gutta. Men sånn er det, og jeg forstår at det er slik at man noen ganger må markere, sier Henning Berg.

(NTB)