Berg tror på Drillo

Egil «Drillo» Olsen må krysse fingre og det han har foran sin hittil tøffeste oppgave i engelsk fotball. Manchester United vet å utnytte Wimbledons forsvarsproblemer.

- Han har fått en tøff start. Laget har sluppet inn mer mål enn det ventet, men også scoret flere, sier Henning Berg til NTB.

Han synes det er fint å møte mannen som gjorde Norge og Berg til anerkjente på fotballkartet.

- Det blir en spesiell kamp. Det er ikke ofte jeg spiller mot Drillo, og lenge var han jo en mann jeg møtte ofte og hadde rundt meg, forteller Henning Berg.

- Får Drillo fart på laget?

- Ja, det tror jeg skal gå bra. Det er ikke så lett å endre et forsvarssystem, og det er vel det han jobber med nå.

Trond Andersen og Tore Pedersen - mulig midtstopperpar - kan gå mot en hektisk lørdag på Old Trafford. United sikter mot å runde 20 ligascoringer denne sesongen. Etter sju kamper er tallet nå 19.

God start

Bortsett fra 0-0 hjemme mot Croatia Zagreb i mesterligaen tirsdag, er sesongen innledet i et godt spor.

- Her i klubben er det ikke tid til å vente så mye. Presset og forventningene er store, men sesongåpningen er av det bedre på mange år, sier en fornøyd Berg.

Han spiller etter all sannsynlighet fra start, men i England spekuleres det i at han kanskje kan få en hviledag. I så fall vikarierer Mikael Silvestre - nyinnkjøpt franskmann fra Inter.

Berg tror at Ole Gunnar Solskjær kan være frisk igjen etter en kort periode med knetrøbbel.

To andre nordmenn har det mer traust om dagen: Ronny Johnsen er fortsatt i en opptreningsfase etter kneoperasjoner. Erik Nevland kjemper det som virker som en håpløs kamp for å komme seg inn i førstelagsdiskusjonen.

(NTB)