Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Berg ute mot Lyn

Vidar Riseth lider trolig samme skjebne.

Riseth sliter med vond akilles. Han sa til NTB i formiddag at han ikke har særlig stor tro på at han blir spilleklar, men at håpet fortsatt er der.

Midtbanestrateg Runar Berg måtte gi seg bare fem minutters spill på onsdagens trening på Lerkendal.

- Smertene ble for store og jeg er helt uaktuell til kampen mot Lyn. Akkurat nå vet jeg heller ikke hva dette betyr for resten av sesongen, sier Berg til adressa.no.

- Det forandrer ingen ting akkurat nå, sier RBK-trener Ola By Rise til NTB.

- Vi har klart oss uten Ørjan siden åpningskvarteret mot Odd Grenland (19. september). Seks uker uten kamptrening gjør noe med en spiller som er 36 år. Nå er det viktig at han bruker nok tid på å bli skikkelig bra igjen, fortsetter By Rise.

Midtbanespilleren har gått glipp av mange kamper denne sesongen grunnet skader og det er i øyeblikket svært usikkert når han kan være på banen igjen. Rosenborg spiller bortekamp mot PSV Eindhoven i mesterligaen tirsdag, og skal også møte Panathinaikos og Arsenal senere i høst. Imellom disse oppgjørene blir det Royal League.

(®NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media