Berg vil ha United-plass

Henning Berg har ikke gitt opp en stopperplass i Manchester U. I dag trener han for første gang med klubben siden utlånet til Blackburn. Les siste nytt fra engelsk fotball.

Berg er hentet tilbake til Manchester fordi han ble en for dyr spiller for Blackburn.

- Jeg trodde selv at det kom til å bli en permanent overgang, etter at manager (Graeme) Souness sa han hadde vært veldig fornøyd med det jeg har gjort. Men klubbene har ikke klart å bli enig om overgangssum, skriver Henning på sin Icons-hjemmeside.

Landslagsstopperen er uansett godt fornøyd med utlånet fordi han endelig har fått spille seg i kampform. Og sjøl om Wes Brown og Gary Neville til og med holder Ronny Johnsen på benken, har ikke Berg gitt opp A-laget.

- Nå er jeg tilbake i United og skal trene knallhardt. Det blir ikke lett å kjempe seg til en plass på laget, men jeg skal gjøre mitt beste.

Leicester låner Lazio-spillere?

Leicester- og midlertidig England-manager Peter Taylor har spurt Sven Göran Eriksson om å få låne to Lazio-spillere. Svennis overtar som landslagstrener til sommeren og var velvillig mot Taylor. - Sven var interessert i suksessen vår i Leicester og nevnte to spillere jeg kunne tenke meg, sier Taylor. De to er den tidligere Italia-spissen Roberto Mancini (36) og midtbanespilleren Roberto Barioni (22). Sistnevnte er tenkt som erstatter for Neil Lennon, som er solgt til Celtic.

Angrer ikke spissvalg

Liverpool tapte 0-1 for Ipswich i går, men manager Gerard Houllier angrer ikke på at han lot toppscorer Emile Heskey slite benken. - Det var ikke feil å utelate Emile. Det er jeg overbevist om. Jeg ville gjort det igjen under liknende omstendigheter, sier fransmannen. Liverpool har brukt åtte forskjellige spisspar så langt i sesongen, men Houllier sier det er nødvendig med det tøffe kampprogrammet. Ipswichs matchvinner Marcus Stewart sier at bortelaget ble oppildnet av at Heskey ble hvilt. - Vi ble overrasket. Hvis han hadde startet kunne dette gått annerledes.

Shearer ute fram til mars?

Newcastle-spiss Alan Shearer kan være ute i 12 uker dersom behandlingen av kneskaden hans ikke virker. 30-åringen fikk sprøytet inn steroider i leddbånd før helga som en siste utvei før operasjon. - Hvis injeksjonen ikke fungerer må han enten ha en lang pause eller operasjon, sier manager Bobby Robson.

  • Kilder: The Sun, Daily Soccer, Sky Sports og Press Association.
UTLÅNSTIDA OVER: Henning Berg var utlånt til Blackburn, nå er han tilbake i Manchester United.