Berg ville hente Yorke til Lyn

Tok kontakt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Henning Berg var lagkamerat med Dwight Yorke i Manchester United. I dag skriver VG at Lyn-treneren i vinter prøvde å hente den tidligere United-spissen til Oslo og Lyn.

- Han var interessert i å komme hit. Men han har kontrakt med Sydney FC, så forsøket strandet der, sier Berg til avisa.

Fikk United-tilbud

Lyn-treneren har lånt australske Ahmad Elrich fra Fulham, australieren vil spille seg til VM-sluttspillet i Tippeligaen. Også 34-årige Yorke har vært på utkikk etter ny klubb for spissing av formen før mesterskapet i Tyskland.

Trinidad- og Tobago-spilleren fikk tilbud om å trene med Manchester United i vår, og er også blitt koblet til blant andre Derby og Oldham i divisjonene under.

Yorke har kontrakt med Sydney FC til 2007. Han kom dit i fjor sommer etter et mislykket oppholdet i Birmingham. Nylig fortalte den omskolerte spissen at han ikke har planer om å forlate klubben down under.

- Jeg har snakket med styreformannen og han forsikret meg om at det bare var kommunikasjonsproblemer, han mente aldri å bli kvitt meg. Jeg aksepterer det og som jeg har sagt før, jeg blir gjerne i Sydney, sa Yorke til Tobago News i forrige uke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer