Berg ville hente Yorke til Lyn

Tok kontakt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Henning Berg var lagkamerat med Dwight Yorke i Manchester United. I dag skriver VG at Lyn-treneren i vinter prøvde å hente den tidligere United-spissen til Oslo og Lyn.

- Han var interessert i å komme hit. Men han har kontrakt med Sydney FC, så forsøket strandet der, sier Berg til avisa.

Fikk United-tilbud

Lyn-treneren har lånt australske Ahmad Elrich fra Fulham, australieren vil spille seg til VM-sluttspillet i Tippeligaen. Også 34-årige Yorke har vært på utkikk etter ny klubb for spissing av formen før mesterskapet i Tyskland.

Trinidad- og Tobago-spilleren fikk tilbud om å trene med Manchester United i vår, og er også blitt koblet til blant andre Derby og Oldham i divisjonene under.

Yorke har kontrakt med Sydney FC til 2007. Han kom dit i fjor sommer etter et mislykket oppholdet i Birmingham. Nylig fortalte den omskolerte spissen at han ikke har planer om å forlate klubben down under.

- Jeg har snakket med styreformannen og han forsikret meg om at det bare var kommunikasjonsproblemer, han mente aldri å bli kvitt meg. Jeg aksepterer det og som jeg har sagt før, jeg blir gjerne i Sydney, sa Yorke til Tobago News i forrige uke.

Omskolert

Berg ville hente Yorke til Lyn

For Trinidad og Tobago har Yorke fått en ny vår som midtbanespiller. 34-åringen var sentral på Leo Beenhakkers landslag da øystaten i Karibia kvalifiserte seg til VM for første gang i fjor.

Det store smilet United-fans kjenner fra 90-tallet er fortsatt der, og selv tror veteranen at han fortsatt holder mål på øverst nivå.

- Jeg føler jeg fortsatt kan spille i Premier League. Jeg ser på kampene der hver uke. Når du ser på noen av spillerne som får spiller, så føler jeg at jeg er god nok, sier Yorke.

TIL VM: Dwight Yorke kunne havnet i Tippeligaen. Her i Trinidad- og Tobago-trøya i landskamp mot Island i februar. Foto: Scanpix/Reuters
TIL VM: Dwight Yorke kunne havnet i Tippeligaen. Her i Trinidad- og Tobago-trøya i landskamp mot Island i februar. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer
GAMLE VENNER: Henning Berg og Dwight Yorke i Manchester United.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer