GÅR TIL NY RIVAL: Snart 15 år etter at han forlot Lillestrøm til fordel for Rosenborg som spiller, går André Bergdølmo trolig videre til en trenerjobb i Vålerenga.Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
GÅR TIL NY RIVAL: Snart 15 år etter at han forlot Lillestrøm til fordel for Rosenborg som spiller, går André Bergdølmo trolig videre til en trenerjobb i Vålerenga.Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIXVis mer

Bergdølmo forlater LSK til fordel for en erkerival - igjen

Går trolig inn i trenerapparatet til Vålerenga.

Snart 15 år etter at han på kontroversielt vis gikk til Rosenborg som spiller, forlater ventelig André Bergdølmo Lillestrøm til fordel for en annen erkerival, Vålerenga. Den avtroppende juniortreneren er sterkt ønsket av Vålerenga-manager Martin Andresen.

Sammen med Erland Johnsen har Bergdølmo ledet LSK-juniorene til to strake seriegull. Flere av spillerne under Bergdølmos ledelse har fått sjansen på A-laget. Ifølge Aftenposten har Vålerenga henvendt seg til den tidligere Rosenborg- og Ajax-spilleren.

- Noen avtale er likevel ikke inngått. Jeg har ikke hørt fra dem den siste tiden, men de har vel hatt annet å stri med, stakkars folk, sier Bergdølmo til Aftenposten.

Ansettelsen kan bli utsatt som følge av VIF-direktør Truls Haakonsens permisjon etter den mye omtalte Veigar Pall Gunnarsson-overgangen.

- Jeg får ringe Martin Andresen nå for å høre hva som skjer. Det er mange klubber som har tatt kontakt, og selv om det ikke er noen krise, er det greit å vite hva som skjer etter nyttår, sier den tidligere venstrebacken.

Han spilte også for blant annet Lillestrøm, Ajax, Dortmund, FCK og Strømsgodset. Bergdølmo fikk 63 landskamper for Norge.

(NTB)