Bergdølmo håper på spesialavtale med Godset

Blir sliten av pendling.

DRAMMEN (Dagbladet.no):  Strømsgodset - Start 3-2.

André Bergdølmos presise dødballfot har sikret Strømsgodset poeng i to strake hjemmekamper mot henholdsvis Start og Rosenborg.

Men den svært rutinerte forsvarsspilleren med 61 kamper med flagget på brystet kan ikke love at det er han som vil levere drammenspublikummet iskalde straffespark og giftige frispark neste sesong.

Bergdølmo som skrev under på en toårsavtale med Strømsgodset foran sesongen, har etter utenlandskarrieren bosatt seg på Sørumsand i Akershus. Det innebærer at 35-åringen (fyller 36 i oktober) daglig tilbringer 17 mil i bil til og fra trening og hjemmekamper.

Selv om ingen endelig avgjørelse om den tidligere Ajax-, Dortmund- og FC København-spillerens fotballfremtid er tatt ennå, virker det som om Strømsgodset må legge seg i selen for å beholde Bergdølmo ut kontraktstiden ut med drammensklubben.

- Dette er noe jeg har nevnt for den sportslige ledelsen i klubben, og blir det ett år til håper jeg at vi sammen kan legge til rette for at jeg ikke trenger å reise til trening hver eneste dag.

- Det kan for eksempel løses ved at jeg foretar restitusjonstrening dagen etter kamp hjemme, noe som vil hjelpe mye på situasjonen, sier Bergdølmo til Dagbladet.no.

VIL HA FLERE FRIDAGER: Andre Bergdølmo (t.v) håper han kan få flere dager uten 17 mils bilkjøring framover. Foto: Scanpix
VIL HA FLERE FRIDAGER: Andre Bergdølmo (t.v) håper han kan få flere dager uten 17 mils bilkjøring framover. Foto: Scanpix Vis mer