Bergdølmo «meget tvilsom»

DRAMMEN (Dagbladet.no): Andre Bergdølmo måtte gå av banen med strekk på landslagstreninga i dag. - Han er meget tvilsom til Ukraina-kampen, sier landslagslege Thor Einar Andersen til Dagbladet.no.

Ajax-proffen ga seg midtveis i treninga da han følte en strekk i låret.

- Jeg kjente det dro til i låret da jeg skulle slå en langpasning, og valgte å gå av banen for ikke å ta noen sjanser, sa Bergdølmo.

Først etter treninga i ettermiddag ville landslagsapperatet uttale seg om skaden. Lege Thor Einar Andersen bekrefter det Bergdølmo fryktet selv.

- Det er en hamtringskade i venstre lår. Han er meget tvilsom til Ukraina-kampen, sier landslagslegen.

Strekken kan sette 29-åringen utenfor både landskampen mot Ukraina (lørdag) og Hviterussland (onsdag). Først i kveld blir det klart om Bergdølmo reiser med landslaget til Ukraina i morgen.

Om ikke Bergdølmos skade var ille nok. Backkollega Christer Basma ble også skadd på treninga i dag. RBK-backen tror sjøl at han ga seg tidsnok og rekker landskampene.

I tillegg har altså Thorstein Helstad problemer med ryggen, og har stått over treninga i dag og i går. Brann-spissen reiser likevel defintivt til Ukraina i morgen, fordi det er godt håp om at han blir frisk før kampstart lørdag.