- Bergdølmo på vei til Strømsgodset

35-åringen kan forlate København.

35 år gamle André Bergdølmo er på vei til Strømsgodset. Drammens Tidende skriver at det pågår forhandlinger med FC København.

Verken Jostein Flo eller Dag-Eiliv Fagermo ønsker å kommentere saken etter at Strømsgodset har jobbet intenst med å knytte til seg en ny forsvarsspiller de siste månedene.

FCK vil beholde spilleren

Opprinnelig ønsket ikke København-klubben å slippe den tidligere norske landslagsbacken før til sommeren. Det var uaktuelt for Godset.

Derfor skal Flo ha gitt danskene beskjed om at overgangen må skje nå. Dersom det ikke kan skje, er saken uaktuell.

- Bergdølmo vil til Drammen

Drammens Tidende erfarer at Bergdølmo gjerne vil til Strømsgodset, og dermed virker det som om det eneste det står på er om klubbene kan bli enige, skriver Drammen-avisen.

FC København vil gjerne ha en kompensasjon for å slippe den norske forsvarsspilleren. Partene forhandler og skal ha nærmest seg hverandre de siste dagene, men fortsatt er det ikke oppnådd full enighet.

PÅ VEI TIL STRØMSGODSET? André Bergdølmo kan komme til å bytte ut København med Drammen, skriver lokalavisa i byen. Foto: ERLEND AAS/SCANPIX
PÅ VEI TIL STRØMSGODSET? André Bergdølmo kan komme til å bytte ut København med Drammen, skriver lokalavisa i byen. Foto: ERLEND AAS/SCANPIX Vis mer

(NTB)