FORTSETTER SAMARBEIDET: Stig-André Berge fortsetter samarbeidet med Fritz Aanes (som holder rundt ham). Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
FORTSETTER SAMARBEIDET: Stig-André Berge fortsetter samarbeidet med Fritz Aanes (som holder rundt ham). Foto: Heiko Junge / NTB scanpixVis mer

Berge beholder treneren -betaler deler av lønnen selv

OL-treer Stig-André Berge forlenger likevel samarbeidet med trener Fritz Aanes. Et spleiselag gjør at Berge får beholde treneren.

– Det er betryggende å ha Fritz tilbake som trener. Vi oppnådde målet vårt i Rio, og nå håper jeg vi kan oppnå målet i OL i Tokyo 2020 også, sier Berge til TV 2.

Etter Rio-lekene kom ikke Norges Bryteforbund til enighet med Aanes om forlenget kontrakt. Et spleiselag mellom Berge selv, Olympiatoppen og Bryteforbundet gjør at Aanes likevel kommer inn som trenerressurs for bronsevinneren fra fjorårets OL.

– Drømmescenarioet er at vi hadde hatt nok ressurser til å tilby et fulltids toppopplegg for alle. Det er dessverre ikke en realitet i Bryte-Norge i dag. Jeg er glad for at vi klarer å løse denne utfordringen sammen, sier sportssjef Anders Hestdalen i Norges Bryteforbund til TV 2.

(NTB)