Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fikk sine første minutter siden oktober

Berge endelig tilbake for Genk

Sander Berge spilte søndag sin første kamp for Genk siden oktober i fjor. 20-åringen fikk en knapp halvtime på banen da Anderlecht ble slått 2-1.

TILBAKE: Sander Berge er tilbake fra den langvarige skaden. Her fra et pressetreff med landslaget i fjor . Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
TILBAKE: Sander Berge er tilbake fra den langvarige skaden. Her fra et pressetreff med landslaget i fjor . Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Berge erstattet Dries Wouters etter 63 minutters spill på bortebane i det belgiske seriesluttspillet. Det var midtbanemannens første kamp siden 2-0-seieren mot Club Brugge 25. oktober.

Før helgen opplyste A-landslagslege Ola Sand til NTB at Berge endelig var friskmeldt.

- Sander har hatt en komplisert hamstringskade (den store muskelen på baksiden av låret), men han er en intelligent gutt. Dette har tatt tid, sa Sand.

Nå kan landslagsspilleren Berge se fram mot neste sesong. Den tidligere Vålerenga-spilleren har lenge blitt koblet til større klubber.

Dries Wouters og Leandro Trossard scoret målene for Genk søndag, mens Lukasz Teodorczyk nettet for Anderlecht.

Club Brugge sikret tittelen i mestergruppen på øverste nivå i Belgia, mens Standard Liége, Anderlecht, Gent, Genk og Charleroi fulgte på de neste plassene.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media