Sander Berge kan ende i Premier League

Berge kan bli Premier League-spiller før overgangsvinduet stenger

Sander Berge er aktuell for en overgang til Premier League, ifølge kilder Dagbladet har vært i kontakt med.

POPULÆR: Flere toppklubber i Europa ønsker seg Sander Berge før overgangsvinduet stenger denne sommeren. Foto: REUTERS/Francois Lenoir/NTB scanpix
POPULÆR: Flere toppklubber i Europa ønsker seg Sander Berge før overgangsvinduet stenger denne sommeren. Foto: REUTERS/Francois Lenoir/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det nærmer seg slutten av det internasjonale overgangsvinduet og særlig for britiske klubber begynner det å haste for å få alle overgangene i boks. Flere norske spillere skal være aktuelle for overgang til Premier League og det aller mest interessante navnet er trolig Sander Berge.

Etter hva Dagbladet erfarer er nemlig den 20 år gamle Genk-spilleren aktuell for en overgang til Premier League før overgangsvinduet stenger.

I utgangspunktet var ikke en overgang til den engelske toppdivisjonen hva teamet rundt den norske landslagsspilleren hadde sett for seg som neste steg, men nå finnes det en åpning for at det likevel blir realitet.

Berges agent, Mike Kjølø er for øyeblikket i England, men ønsker ikke å kommentere en eventuell overgang for Berge overfor Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer