Berge mister skjebnekampen

Låret ble ikke bra. Se video!

BERN (Dagbladet.no): Christian Berge skulle styre Norge til seier i sin playmakerrolle mot Kroatia. Han ble skadet fem minutter inn i kampen.

Da han scoret Norges tredje mål, slo han opp muskelskaden han fikk mot Island før EM. Han hadde håpet å bli klar til i kveld, men det har han ikke blitt.

Norge mister derfor viktige Berge til den avgjørende bataljen mot Portugal i kveld.


Revansjesugne
- Vi har tapt avgjørende kamper for dem tidligere, så nå er det på tide med en revansje, sier Jan Thomas Lauritzen til Dagbladet.no.


For to år siden gikk Norge glipp av EM etter å ha tapt for Portugal i playoffen. I 2000 slo de oss i EM.

- Vi må tenke at vi skal ta revansje for playofftapet, sier Gunnar Pettersen.

Som hadde en målsetning før mesterskapet om å komme videre til mellomspillet. Nøkternt, men realistisk.

Det klarer Norge med seier i dag, men det blir uansett tøft å komme seg videre derfra, siden vi da ikke får med oss noen poeng dit.

MÅ STÅ OVER: Christian Berge har ikke fått spille allverden i EM så langt, i kampen mot Kroatia måtte han ut med krampe i låret. Skaden har ikke bedret seg nok til at Berge kan spille mot Portugal i kveld. Foto: Scanpix
MÅ STÅ OVER: Christian Berge har ikke fått spille allverden i EM så langt, i kampen mot Kroatia måtte han ut med krampe i låret. Skaden har ikke bedret seg nok til at Berge kan spille mot Portugal i kveld. Foto: Scanpix Vis mer

• Dagbladet.no følger kampen direkte klokka 19.10.