Sander Berge

Berge om Sevilla-interessen: - En stor anerkjennelse

Aktuell for spansk storklubb.

SEVILLA-AKTUELL: Sander Berge er en ettertraktet mann. Spanske Sevilla skal ha lagt inn et bud på midtbanespilleren, og en eventuell overgang må bli klar før midnatt 1. september. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
SEVILLA-AKTUELL: Sander Berge er en ettertraktet mann. Spanske Sevilla skal ha lagt inn et bud på midtbanespilleren, og en eventuell overgang må bli klar før midnatt 1. september. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SANDVIKA (Dagbladet): Sander Berge er ryktet bort fra belgiske Genk i en overgang verdt hele 110 millioner kroner. Det er spanske Sevilla som lokker med lommeboka i en overgang som kan bli tidenes nest dyreste for en norsk spiller. Kun Tore André Flo har blitt solgt for mer, da han gikk fra Chelsea til Rangers for 131 millioner kroner.

19 år gamle Berge er på landslagssamling denne uka, og sier han setter pris på oppmerksomheten fra den spanske storklubben.

- Det er selvfølgelig alltid en stor anerkjenelse når en slik klubb viser såpass stor interesse. Det er en veldig bra klubb som spiller i en topp liga og Champions League, og det er moro. Utover det er jeg Genk-spiller, og gleder meg til landslagssamling. Det er det som er fokus, forteller han til Dagbladet.

Beina på jorda

Skal det bli en overgang fra Genk til Sevilla må ting skje raskt. Førstkommende fredag, noen få timer etter kampen mellom Norge og Aserbadsjan er over, stenger det spanske overgangsvinduet. For å være helt presis klokken 23.59.59.

Kaoset som følger med rundt en potensiell overgang ser imidlertid ikke ut til å påvirke den unge nordmannen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer