Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Berge scoret i comebacket

Kreftrammede Christian Berge er tilbake på håndballbanen.

Foran 6000 tilskuere var nordmannen endelig tilbake igjen da han entret banen etter 14 minutters spill. Totalt spilte han rundt 20 minutter.

- Det var utrolig artig og litt av en opplevelse. Alle reiste seg og klappet og jublet. Jeg fikk nesten tårer i øynene, sa Berge til NTB etter seieren.

- Ikke i toppform

I oktober fikk han diagnosen lymfekreft, men har jobbet hardt for å gjøre comeback. 31-åringen er ennå et stykke unna toppformen.

- Toppformen er langt unna, men det gikk ganske greit. Jeg gjorde ikke de vanskelige tingene, bare lette, og spilte bare forover så jeg fikk hvilt i forsvar, forklarte trønderen.

Berge tror det kun er snakk om tid før han blir helt frisk. I januar skal han på en omfattende etterundersøkelse.

- Jeg vet at jeg blir det en gang, men ikke om jeg blir ferdig med behandlingen tidligere. Håper å kunne slippe mer behandling og få være med å spille hele annen halvdel av sesongen.

Glad for støtten

Håndballstjernen med 60 landskamper er takknemlig for støtten fra den tyske klubben i den vanskelige perioden.

- Den var veldig god. Jeg fikk klar beskjed med en gang jeg fikk vite det om at jeg tilhører klubben til i hvert fall 2006. De har stått bak meg hele tiden og det var veldig greit å vite at jeg fikk beskjeden med en gang, så jeg slapp å gå og tenke på det også, sa Berge til NTB.

(©NTB)

TILBAKE: Christian Berge spilte en etterlengtet håndballkamp søndag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media