- Bergen er veldig svart-hvitt. Spesielt når det gjelder Brann

Bergensavisen søker etter nye spillere og ledere.

LEDIG STILLING: «Norges for tiden dårligste eliteserielag søker trener, sportssjef, daglig leder, banemester, et forsvar, stabil midtbane og spisser som scorer mål.» Faksimile: Bergensavisen 25. mai 2010
LEDIG STILLING: «Norges for tiden dårligste eliteserielag søker trener, sportssjef, daglig leder, banemester, et forsvar, stabil midtbane og spisser som scorer mål.» Faksimile: Bergensavisen 25. mai 2010 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Brann forsøkte å løse den sportslige krisa ved å fjerne trener Steinar Nilsen.

Det ga ingen umiddelbar effekt, tvert imot scoret rødtrøyene to selvmål i løpet av de tolv første minuttene av bunnoppgjøret mot Hønefoss i går. Brann ramlet dermed under nedrykksstreken.

Bergensavisen, den ene av de to store avisene i byen, markerer den triste begivenheten med en helvsvart forside i dag. Midt på siden står en desperat stillingsannonse på vegne av fotballaget som kalles «Bergens stolthet» - i alle fall i medgang.

«Norges for tiden dårligste eliteserielag søker trener, sportssjef, daglig leder, banemester, et forsvar, stabil midtbane og spisser som scorer mål. Lønn: Som fortjent. Bill. mrk. KRISE»

- Mer enn fotball Steinar Nilsen ble i praksis både trener og sportssjef etter omorganiseringen i administrasjonen nylig. Lars Moldestad er bare midlertidig ansatt som daglig leder.

I tillegg søker altså avisa etter forsvar, midtbane og spisser på vegne av laget de følger i tykt og tynt. Kanskje merkelig at de ikke tok med keeper i «annonsen» etter Håkon Opdals monsterbrøler i går.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer