Bergens-invasjon på Norway Cup

Åsane Fotball er ikke redd for å sette rekorder. Bergens-klubben knaller til og sender over 250 spillere til verdens største fotballturnering.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

250 spillere på 17 lag. Det er rekordtroppen Åsane Fotball stiller med under årets utgave av Norway Cup.

Aldri har så mange lag reist til Oslo for å spille fotball på Ekebergsletta. Den store horden satser på å vise seg fram både på og utenfor banen når startskuddet går 25.juli.

- Vi vil være synlige og vise at vi er mange, sier Victor Arne Høiland til Dagbladet. Han har hovedansvaret for den oransje gjengen som sendes over fjellet fra Bergen til Oslo.

Jubel på linja

Søskenparet Preben (10) og Robin (15) Vatne er to av spillerne som skal i aksjon for Åsane. De ser fram til fotballfest og massiv støtte fra sidelinja.

- Gøy at vi er så mange. Vi skal heie på hverandre slik at alle kommer langt i turneringen, sier storebror Robin, som har deltatt tre ganger tidligere. Lillebror Preben har sett seg lei på at Robin har vært med år etter år.

Bydelen på hodet

- Endelig er det min tur. Jeg har ventet mange år på dette. Det skal bli så gøy, forteller Preben. Han kan røpe at motstanderne ikke skal føle seg trygge når Åsane gjør inntog på sletta.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.