Bergensk fortvilelse etter ny Brann-fiasko

Avisene minner om realitetene for Norling & Co.

Bergensavisene er nådeløse mot Brann etter tapet mot Bodø/Glimt.

«Dette oser av nedrykk», er Bergens Tidenes forside kombinert med et bilde av en fortvilt Rikard Norling.

«Nå er kvalik siste håp», står det på forsiden i Bergensavisen hvor en oppgitt Erik Huseklepp er avbildet med høyrehånden på pannebrasken.

Etter 1-2-tapet mot Bodø/Glimt søndag, kan Brann i beste fall sikre kvalifisering om fornyet eliteseriespill. Faren for direkte nedrykk er stor.

«Det lukter lokaloppgjør mot Åsane neste sesong, Brann...», advarer BAs Tormod Bergersen. Lillebror Åsane rykket i høst opp fra 2. divisjon.

NÅDELØSE: Bergensavisene er nådeløse mot Brann etter tapet mot Bodø/Glimt. Foto: Skjermdump BT og BA / NTB Scanpix
NÅDELØSE: Bergensavisene er nådeløse mot Brann etter tapet mot Bodø/Glimt. Foto: Skjermdump BT og BA / NTB Scanpix Vis mer

«Brann skapte én sjanse mot Bodø/Glimt. Fortsetter de med tversoverfotballen, styrer Brann mot nedrykk», skriver Tore Strand i BT. Videre skriver den tidligere fotballspilleren at «Brann spiller en slow motion-fotball som nesten ikke er til å tro».

Nedrykk = sparken Heller ikke i riksavisene slipper Brann og trener Rikard Norling unna.

«Brann er ett tap unna direkte nedrykk. Og ny trener. Nedrykk = sparken», skriver Dagbladets Morten Pedersen.

«Den totale elendigheten nærmer seg, nå er det bare kampen for å få kvalifiseringsplassen som teller i Bergen. Med den kursen og formen laget har nå, kan det bli mer enn vanskelig. Laget er rett og slett veldig svakt», skriver Ola Bernhus i Aftenposten.

(NTB)