Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Berger satser på litt mer «sprut» i beina i Sotsji

Bom og børsekluss.

19 AV 20: På den første skytingen brukte 32-åringen altfor lang tid på å komme igang, og da hun i tillegg bommet én gang ble avstanden opp til suverene Gabriela Soukalova for stor. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
19 AV 20: På den første skytingen brukte 32-åringen altfor lang tid på å komme igang, og da hun i tillegg bommet én gang ble avstanden opp til suverene Gabriela Soukalova for stor. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

RUHPOLDING/OSLO (Dagbladet): Tora Berger var det store norske håpet på dagens jaktstart med startnummer fem, og gikk seg opp til en andreplass i Ruhpolding.

På den første skytingen brukte 32-åringen altfor lang tid på å komme igang, og da hun i tillegg bommet én gang ble avstanden opp til suverene Gabriela Soukalova for stor.

- Jeg bruker litt lenger tid på skytingen nå, for å treffe flest mulig blinker. Tidligere har jeg hatt en tendens til å bli litt sløv på skytingen, sier Tora Berger til Dagbladet.

- Jeg vet ikke helt hva som skjedde. Kan hende jeg ikke hadde satt i magasinet skikkelig.

Litt mer «sprut» Berger tok seg fint inn, og med tre fulle hus var det bare tsjekkeren som var snaue ti sekunder foran henne i mål. Likevel mener hun at OL-formen fortsatt er et lite stykke unna.

- Utviklinga har vært veldig positiv, men jeg håper at jeg har litt mer sprut i beina når vi kommer til Sotsji.

Finske Kaisa Makarainen ble nummer tre i dag. Den samme trioen topper også verdenscupen sammenlagt, da med Soukalova foran Makarainen og Berger.

Stort smil Tiril Eckhoff gikk også et kjempeløp, og med 19 treff klatret hun fra 25.- til 7.-plass.

- Jeg var veldig offensiv i dag. Jeg bestemte meg for å bare tenke på mitt eget løp, og klarte det. Jeg kommer bare til å gå rundt med et stort smil i dag, sier hun til NRK.

Elise Ringen ble nummer 20 mens Fanny Welle-Strand Horn ble nummer 23.

Ann Kristin Flatland valgte å stå over dagens jaktstart for å spare krefter. Hun ville gått ut som nummer 12 i dag.