Bergersen-avtale snart i boks

- Er enig om sluttpakke og det praktiske.

ENIGE: Tonen mellom Lyn-ledelsen, her ved Erik Langerud (t.v.), og Kent Bergersen er neppe like hjertelig som den var da Bergersen ble ansatt som Lyn-trener i fjor, men nå nærmer de seg ihvertfall enighet om en sluttpakke.Foto: Sara Johannessen / SCANPIX
ENIGE: Tonen mellom Lyn-ledelsen, her ved Erik Langerud (t.v.), og Kent Bergersen er neppe like hjertelig som den var da Bergersen ble ansatt som Lyn-trener i fjor, men nå nærmer de seg ihvertfall enighet om en sluttpakke.Foto: Sara Johannessen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Lyn er enig med Kent Bergersen om det praktiske rundt trenerens avgang i klubben, men Bergersen er ansatt inntil klubben har kommet opp med garantier som den sparkede treneren kan godta.- Vi er enig om sluttpakke og det praktiske, men Kent er ansatt til en garanti for sluttpakken er på plass, sier Lyn-direktør Erik Langerud til NTB.

Lyn ønsker ikke at Bergersen fortsetter som trener i Oslo-laget, men «Kenta» har selv dukket opp på treningsfeltet og fylt sine forpliktelser overfor Lyn inntil en sluttavtale er spikret.

Lyn er soleklar tabelljumbo med 12 poeng etter 19 kamper. Mandag venter Brann på hjemmebane.Krever fristilling av GuastavinoDet er heller ikke bare sportslig katastrofe i hovedstaden. De økonomiske vanskelighetene klubben befinner seg i har ført til ryddesalg av spillere. Går det som fotballagent Terje Liverød krever, vil ikke Lyn sitte igjen med en eneste krone for det kanskje heteste salgsobjektet, Diego Guastavino.

I et brev til klubben krever Liverød at Lyn fristiller Guastavino fra kontrakten med umiddelbar virkning.

— Slik det nå er så holder klubben spilleren som et slags gissel, forlanger betydelig summer for ham, og håper å selge ham. Lykkes det ikke, eller dersom spilleren selv ikke ønsker det, så risikerer han å bli sittende 2. september uten betalinger og uten klubb. Dette er verken juridisk eller moralsk riktig. Heving av kontrakten må derfor forseres, skriver Liverød i et brev til Lyn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer