Bergersen kom på trening mot Lyns vilje

Da dro de på joggetur istedet.

TRENINGEN BLE ENDRET: Kent Bergersen møtte opp på dagens Lyn-trening da han ikke er kommet til enighet med klubben om en sluttpakke. Da endret de  treningen til en joggeøkt istedetfor. Foto: Morten Holm / SCANPIX
TRENINGEN BLE ENDRET: Kent Bergersen møtte opp på dagens Lyn-trening da han ikke er kommet til enighet med klubben om en sluttpakke. Da endret de treningen til en joggeøkt istedetfor. Foto: Morten Holm / SCANPIXVis mer

Klubbledelsen ville helst ikke ha ham der, men Kent Bergersen insistere på å lede lørdagens Lyn Oslo-trening.

Da treneren, som klubben jobber for å få sparket, dukket opp på treningen, valgte Lyns sportslige ledelse å avlyse hele treningen. I stedet ble det en joggetur rundt Sognsvann, melder TV 2.

- Ettersom situasjonen rundt Kent Bergersen er uløst, så ble begge parter enig om at det beste for klubben var at vi ikke hadde normal trening i dag, men tok en joggeøkt i stedet, sier sportssjef Rolf Magne Walstad.

- Så Bergersen dukket opp mot deres vilje?

- Selvsagt. Kent ville stille på treningen siden han fortsatt er under kontrakt med Lyn, sier Walstad.

Lyn-ledelsen har etter en svært skuffende sesong kommet fram til at klubben trenger en ny trener. Partene forhandler nå om en sluttpakke.Det er usikkert om Bergersen kommer til å lede Lyn i den viktige kampen mot Brann mandag.

- Vi er i en prosess for å få en avklaring for Kent sin del, men planlegger med tanke på at han ikke er med oss på mandag, sier Walstad.


(NTB)