Bergersen til GIF Sundsvall

En frustrert Tommy Bergersen (29) har mistet motivasjonen for å spille i Start, og reiser i stedet til Sverige for å spille for GIF Sundsvall.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Jeg kan ikke godta både lønnskutt og det faktum at flere spillere har forsvunnet fra Start den senere tid. Det blir helt feil for meg. Motivasjonen for å spille i Start er ikke lenger til stede, og derfor velger jeg å takke ja til GIF Sundsvall, sier Bergersen til Fædrelandsvennen.

Dermed har Tommy Bergersen gjort full retrett. For det er ikke mer enn tre dager siden han godtok lønnskutt, på lik linje med de andre Start-spillerne, og sa han ville innfri treårskontrakten.

- Hvorfor har du ombestemt deg?

- Motivasjonen for å spille for Start er borte. Samtidig virker det ikke som om klubbledelsen vil ha meg. Tvert imot. Jeg har en sterk følelse av at de ønsker å bli kvitt meg. Jeg har nemlig ikke hørt et pip fra noen i Start etter at jeg godtok lønnskutt og sa jeg ville være med videre, sier Bergersen.

Og legger til:

- I tillegg har jeg mottatt et betydelig forbedret tilbud fra Sundsvall. De er oppriktig interessert i meg, og har lagt forholdene til rette for meg og familien, sier Ber gersen.

Bare små detaljer gjenstår før nordlendingen undertegner kontrakten med svenskene.

- Jeg regner med å skrive under lørdag eller søndag. Kontrakten blir av to års varighet, sier Bergersen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer