Berges Sheffield fikk juling

Tapte mot Chelsea.

TØFF KVELD: Sander Berge i duell med N'Golo Kante lørdag. Foto: NTB
TØFF KVELD: Sander Berge i duell med N'Golo Kante lørdag. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Chelsea - Sheffield United 4-1

Sander Berge var nest sist på ballen da Sheffield United tok ledelsen mot Chelsea, men London-klubben snudde til 4-1-seier etter en oppvisning av Hakim Ziyech.

Berge har vært en av de framtredende spillerne på et Sheffield United-lag som har slitt denne sesongen. Lørdag startet han kampen i sin indreløperrolle som han er blitt mer og mer innkjørt i. Det har gjort at han oftere havner i situasjoner i 16-meteren, noe som var tilfellet etter ni minutter. Hans avslutning traff David McGoldrick, som flikket ballen videre i mål.

Chelsea – Sheffield U. 4-1 (2-1)

Mål: 0-1 David McGoldrick (9), 1-1 Tammy Abraham (23), 2-1 Ben Chilwell (35), 3-1 Thiago Silva (77), 4-1 Timo Werner (80).

Dommer: Jonathan Moss.

Gult kort: John Egan, Sander Berge, Sheffield U. (NTB)

Men det var formspilleren Ziyech hos Chelsea som i resten av kampen skulle ha en oppvisning i assists. Tammy Abraham og Ben Chilwell snudde til 2-1-ledelse før pause med to scoringer der Ziyech sto bak. Først serverte han Mateo Kovacic, som fant Abraham i feltet. Deretter slo han en lekker pasning til Chilwell.

Etter pause var marokkaneren frampå med venstrefoten igjen da han fant Thiago Silva, som headet inn 3-1. Timo Werner fastsatte resultatet til 4-1 ti minutter før slutt.

Frank Lampard og hans Chelsea er med det helt med i toppen av Premier League, ett poeng bak Liverpool og Southampton. Liverpool har for øvrig én kamp mindre spilt. Fortsatt står Sheffield United uten seier i Premier League. Én uavgjort og sju tap er den skrekkelige fasiten for manager Chris Wilder.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer