Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Berget Brugge

Austria Wien-Brugge 1-1. Et frispark nesten to minutter på overtid traff Rune Lange og gikk rett i mål. Dermed lever e-cupdrømmen for Brugge.

-  For så vidt et greit resultat. Men vi burde ha scoret flere mål, sier Brugge-trener Trond Sollied til Dagbladet.

Fem minutter etter pause tok østerrikerne ledelsen 1-0.

Karakterstyrke

-  Det store minuset er at vi scorer sjølmål. Og i perioden etter målet spiller vi uorganisert. Men vi kommer tilbake, og det viser karakterstyrke, mener Sollied.

Rett før slutt ble hjemmelagets Victor utvist etter å ha brukt albuen. Frisparket fra Bosko Balban gikk rett i Brugges norske spiss Rune Lange, og i mål. 1-1.

Inspirasjon

-  Han sto i veien på riktig måte, kommenterer Sollied.

Den tidligere Tromsø-spissen har dermed scoret tre mål i UEFA-cupen. I ligaen har han scoret fire på 14 kamper.

Langes utlikning betyr at Brugge henger med i kampen om avansement til cupspillet.

-  Vi håper vi kan være med videre til cupspillet i mars/april. E-cupen er en viktig inspirasjon. Vi er i ei sterk gruppe. Nå er alt opp til oss, mener Sollied.

Rusfeldt skadet

 Austria Wiens Sigurd Rushfeldt gjorde i helga comeback i serien etter flere uker på skadelista, men han fikk igjen føling med lårstrekken, og valgte derfor å hvile mot Brugge i går.

VIKTIG: Nordmannen Rune Lange (t.h.) berget ett poeng for Brugge i UEFA-cupen i går. I forrige runde fikset han alle tre da han scoret kampens eneste mål mot Utrecht.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media