Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Berget nærmer seg ny Godset-avtale

Men Jason Morrison er på vei til Leeds.

ER UDINESES EIENDOM: Men Strømsgodset har store forhåpninger om å beholde Jo Inge Berget neste sesong også. 
Foto: Kyrre Lien / Scanpix
ER UDINESES EIENDOM: Men Strømsgodset har store forhåpninger om å beholde Jo Inge Berget neste sesong også. Foto: Kyrre Lien / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jason Morrison kan være tapt for Strømsgodset, men bare detaljer gjenstår før Jo Inge Berget blir klar for nok en sesong i SIF-drakten, melder Drammens Tidende.

- Vi har store forhåpninger om å beholde Jo Inge. Og det er viktigst av alt, sier sportssjef Jostein Flo til lokalavisa.

Godset har lenge forhandlet med ballartisten, men den siste tiden er spilleren blitt satt i forbindelse med Molde og Rosenborg. Ifølge DT har Strømsgodset nådd et gjennombrudd i samtalene med italienske Udinese, klubben som eier Berget.

- Vi rykker stadig nærmere Jo Inge, men saken kan ta dreininger som vi ikke styrer, sier Flo til Drammens Tidende.

Berget har kontrakt med Udinese fram til 2013. SIF makter ikke å kjøpe nordmannen fri fra den italienske klubben. Det er derfor snakk om forlenget låneavtale.

Samtidig er det ting som tyder på at Leeds' interesse for midtbanespilleren Jason Morrison er reell. Jamaicaneren spilte 70 minutter i en treningskamp for engelskmennene mandag.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!