- Berget og Angan er klasse

Henning Berg skryter av Lyns ettertraktede unggutter.

UNG OG GOD: Lyns Jo Inge Berget (t.v.) i duell med Lillestrøms Frode Kippe i går kveld. Berget er én av spillerne som har imponert LSK-trener Henning Berg. Foto: Jon-Michael Josefsen / Scanpix
UNG OG GOD: Lyns Jo Inge Berget (t.v.) i duell med Lillestrøms Frode Kippe i går kveld. Berget er én av spillerne som har imponert LSK-trener Henning Berg. Foto: Jon-Michael Josefsen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||ÅRÅSEN (Dagbladet.no): Henning Berg skrøt uhemmet av Lyns unggutter etter å ha sendt dem ned en divisjon med seieren på Åråsen i går kveld.

Berg følte ikke sorg etter å ha spikret nedrykket som har ligget servert en stund, men mener i stedet at Lyn-supporterne har mye å se fram til dersom klubben unngår konkurs.

- Sjeldent i Norge- Det er det viktigste. Nedrykket kommer som et resultat av mange ting, blant annet at økonomien ikke har gitt klubben spillerom til å erstatte viktige spillere med nye. Men når du ser på spillere som van den Burgt, Jo Inge Berget og Davy Claude Angan i dag, så ser du at Lyn har potensiale til å bygge seg opp på nytt på et lavere nivå, dersom de kommer seg gjennom problemene, sier Berg til Dagbladet.

Han er spesielt imponert over spissparet, selv om LSK langt på vei temmet Lyns duo i går.

- Jo Inge Berget er klasse, Angan er klasse. Og det gjelder flere av spillerne som har kommet opp gjennom Lyn-systemet, sier Berg, som også lot seg fascinere av Gøran van den Burgts frisparkscoring, som sendte LSK under tidlig i kampen.- Det kunne vi ikke forberedt oss på. Sånne skudd ser du kanskje i England, Italia og Spania, men sjelden i norsk tippeliga. En fantastisk scoring, sier LSK-treneren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer