Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Berget på vei til Molde

- Er i forhandlinger med Udinese.

FORVINNER? Lyn har allerede mistet Diego Guastavino til Brann. Nå kan det også hende Jo Inge Berget forsvinner til Molde. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
FORVINNER? Lyn har allerede mistet Diego Guastavino til Brann. Nå kan det også hende Jo Inge Berget forsvinner til Molde. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer

(Dagbladet.no) Det er stor aktivitet i overgangsmarkedet nå, selv om klubbene har begrensede midler.

Siste nytt er at Jo Inge Berget verken skal tilbake til Udinese eller forlenger utlånsavtalen med Lyn - men at han i stedet reiser til Molde for å spille i Rosenes by.

Ifølge TV 2 har Molde vært i forhandlinger med både Udinese og Berget - og en avtale skal være nært forestående.

- Det er ikke bestemt, men dersom han forsvinner er det trist. Det er en spiller som har vært med på å bidra, men sånn er det når man leier en spiller, sier Lyns sportslige leder Rolf Magne Walstad til tv-kanalen.

Jo Inge Berget ble solgt til Udinese i fjor sommer, men kom tilbake til Oslo-klubben på utlån denne sesongen. Den avtalen går derimot ut 31. august.

Lyn hadde håpet å forlenge avtalen - og også Berget ønsket å bli i Oslo.

- Nå ser jeg for meg å tilbringe vinteren i hovedstaden, sa han til Dagbladet for en uke siden.

Etter det Dagbladet kjenner til ønsket Udinese i utgangspunktet å hente ham tilbake til Italia, men nå kan det se ut som de i stedet lar seg overtale av Molde til å la ham bli i Norge. Også Lillestrøm skal ha vært interessert i 18-åringen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling