Berget på vei til Molde

- Er i forhandlinger med Udinese.

FORVINNER? Lyn har allerede mistet Diego Guastavino til Brann. Nå kan det også hende Jo Inge Berget forsvinner til Molde. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
FORVINNER? Lyn har allerede mistet Diego Guastavino til Brann. Nå kan det også hende Jo Inge Berget forsvinner til Molde. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Det er stor aktivitet i overgangsmarkedet nå, selv om klubbene har begrensede midler.

Siste nytt er at Jo Inge Berget verken skal tilbake til Udinese eller forlenger utlånsavtalen med Lyn - men at han i stedet reiser til Molde for å spille i Rosenes by.

Ifølge TV 2 har Molde vært i forhandlinger med både Udinese og Berget - og en avtale skal være nært forestående.

- Det er ikke bestemt, men dersom han forsvinner er det trist. Det er en spiller som har vært med på å bidra, men sånn er det når man leier en spiller, sier Lyns sportslige leder Rolf Magne Walstad til tv-kanalen.

Jo Inge Berget ble solgt til Udinese i fjor sommer, men kom tilbake til Oslo-klubben på utlån denne sesongen. Den avtalen går derimot ut 31. august.

Lyn hadde håpet å forlenge avtalen - og også Berget ønsket å bli i Oslo.

- Nå ser jeg for meg å tilbringe vinteren i hovedstaden, sa han til Dagbladet for en uke siden.

Etter det Dagbladet kjenner til ønsket Udinese i utgangspunktet å hente ham tilbake til Italia, men nå kan det se ut som de i stedet lar seg overtale av Molde til å la ham bli i Norge. Også Lillestrøm skal ha vært interessert i 18-åringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer