Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Berget uavgjort

Omar Elabdellaoui og Olympiakos styrte mot et godt utgangspunkt foran bortekampen i europaligaens åttedelsfinale, men Pedro Neto ordnet 1-1 for Wolverhampton.

SCORET: Pedro Neto. Foto: NTB Scanpix
SCORET: Pedro Neto. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dermed er det engelskmennene som har fordelen foran returoppgjøret i neste uke. Der vil Wolves klare seg med 0-0 eller seier.

Samtidig har Olympiakos vist at de kan snu tøffe kamper på bortegress. Senest i forrige runde avanserte grekerne med 2-1 over Arsenal i London.

I DUELL: Omar Elabdellaoui og Diogo Jota. Foto: NTB Scanpix
I DUELL: Omar Elabdellaoui og Diogo Jota. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Torsdag kom vertene tidlig i trøbbel da Ruben Semedo ble utvist etter 27 minutter, men det forhindret ikke Youssef El-Arabi fra å gjøre 1-0 til Olympiakos tidlig i annen omgang. Neto kvitterte halvveis i omgangen. Kaptein Elabdellaoui spilte hele kampen på vertenes høyreback.

I Glasgow tapte Rangers 1-3 hjemme for Leverkusen. Dermed venter en svært vrien oppgave i returkampen for Steven Gerrards menn.

Sjakhtar Donetsk gjorde som Leverkusen og skaffet seg en god mulighet til å avansere til kvartfinalen. Ukrainerne slo Wolfsburg 2-1 på bortebane.

Hele Norges coronakart