Berget vraket storklubber for Godset

- Betyr ikke så mye om jeg hadde tjent det dobbelte i RBK.

BLIR I DRAMMEN: Jo Inge Berget forlenger med Strømsgodset til tross for interesse fra større norske klubber. Foto: Kyrre Lien, Scanpix
BLIR I DRAMMEN: Jo Inge Berget forlenger med Strømsgodset til tross for interesse fra større norske klubber. Foto: Kyrre Lien, ScanpixVis mer

Jo Inge Berget valgte Strømsgodset foran flere norske toppklubber, melder Drammens Tidende.

SIF ble nylig enig med Serie A-klubben Udinese om forlenget låneavtale med playmakeren. En rekke klubber i inn- og utland ønsket Bergets tjenester. De siste årene har Molde, Rosenborg, Stabæk og Lillestrøm alle snust på den tidligere Lyn-spilleren.

- Jeg er 20 år og tjener mer enn bra nok i SIF. Det betyr ikke så mye for meg om jeg hadde tjent dobbelt så mye i Rosenborg. Sportslig får jeg de samme mulighetene i SIF. Vi skal også spille europacup, og jeg ser ingen grunn til at vi ikke kan slå Rosenborg neste sesong, sier Berget til Drammens Tidende.

Og en slik uttalelse faller i smak hos Godset-trener Ronny Deila.

- Jo Inge tenker helt riktig. Han prioriterer sportslig utvikling fremfor penger, og sånne kan vi ikke få nok av i norsk fotball, sier Deila til DT.

Jo Inge Berget scoret seks mål og hadde fire assist på 18 kamper for SIF sist sesong. Den teknisk flinke angriperen fikk deler av sesongen ødelagt av skader, men var likevel en av Strømsgodsets aller viktigste spillere i 2010.

(NTB)