Bergets stil vekker oppsikt: - Hva blir det neste? En vilter afro?

- Et stilikon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I forkant av kveldens Champions League-playoff mellom Malmö og Celtic i Skåne har Jo Inge Bergets skjegg fått omtale både i norsk, svensk og skotsk presse.

24-åringen fra Hadeland har nemlig droppet det gamle signaturhåret - holdt på plass av et hårbånd - og isteden satset på en skikkelig viking-«look». Håret er snauklipt. Skjegget er langt, fyldig, rotete - og rødt.

Hyller Berget - og skjegget I Malmö har fansen brukt tida godt den siste uka. Lokalavisa Sydsvenskan har fått leserne til å sende inn bilder av skjeggene sine som nå ligger på avisas hjemmeside.

Klubbens supporterforening har med den virale parolen «alle skal ha skjegg» oppfordret fansen til å stille med løsskjegg for å hylle Berget på Swedbank Arena i kveld.

I et intervju med Dagbladet i dag sier Bergets bestekompis Ola Kamara at Berget selv kanskje overvurderer skjegget.

- Jeg synes det gir ham karakter, og det passer bra, for han er en smart og litt annerledes fyr. Det blir litt som Marouane Fellaini med det store håret i Manchester United. Jeg liker skjegget veldig godt. Når det er sagt, så tror jeg at Jo Inge synes det ser bedre ut enn det faktisk gjør, humrer Molde-spissen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.