Bergkamp kjører til München

Flyskrekkrammede Dennis Bergkamp setter seg i dag i bilen for å kjøre til Champions League-oppgjøret mot Bayern München onsdag.

Det eneste usikkerhetsmomentet før avreise er nederlenderens lårstrekk, som skal behandles av Arsenal-legene i formiddag.

Hvis spissen har håp om å bli spilleklar i løpet av to dager, venter en 12-timers maratontur i bilen. For etter først å ha nektet, synes manager Arsene Wenger det er greit at Bergkamp kjører strekningen.

Avgjørelsen er trolig påvirket av at Nwankwo Kanu spilte landskamp for Nigeria mot Ghana i går og trolig ikke er ventet tilbake før i morgen.

- Hvis han ikke er tilbake før vi reiser kan vi få problemer. Vi prøvde å få han til å fly direkte til München fra Lagos, men det var ikke noe raskere enn å komme til London først, sier Wenger.

Uten Kanu og Bergkamp må Arsenal stillle med spissparet Thierry Henry og Sylvain Wiltord - begge franske og kjappe - men ifølge Wenger for altfor like.

- På bortebanen trenger du noen som kan holde på ballen i angrep, sier Wenger.

Og det er ikke hvilken som helst kamp Arsenal spiller onsdag. Londonlaget må slå Bayern for å være sikret avansement til kvartfinalene.

  • Dagbladet.no følger alle de avgjørende Champions League-kampene direkte både tirsdag og onsdag.