Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bergkamp lei av å sitte på benken

Dennis Bergkamp har startet på benken i to av tre ligakamper for Arsenal denne sesongen. - Jeg må være ærlig å si at at jeg ikke er en spiller som bør sitte på benken, skriver Bergkamp på sin egen hjemmeside. Les siste nytt fra engelsk fotball.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arsenal-manager Arsene Wenger har kun latt Bergkamp starte en kamp denne sesongen. Det var i hjemmekampen mot Liverpool. Nå vil Bergkamp ha mere spilletid.

- Se hva jeg har gjort i min karriere, og du vil finne ut at jeg ikke er en reserve, så jeg har vanskeligheter med å akseptere det, skriver Bergkamp på sin egen hjemmeside.

- Uansett, det er manageren som tar ut laget og han kan bare velge to spisser. Han må finne ut av det, og han er smart nok til å finne en løsning, skriver Bergkamp.

Kampen om spissplassen i Arsenal er knalltøff. Dennis Bergkamp, Thierry Henry, Nwankwo Kanu, Sylvain Wiltord og Christopher Wreh kjemper alle om en plass i startelleveren. Thierry Henry har spilt alle kampene for The Gunners i sesongstarten. Nwankwo Kanu har fått sjansen fra start to ganger.

- Det viser seg å være hardere å få en plass i startoppstillingen på Highbury enn det er i Barcelona fordi vi har så mange kvalitetsspisser. Utenfra kan det se normalt ut for folk at mange spisser kjemper om å få starte en kamp, men fra innsiden er det veldig frustrerende, mener Bergkamp.

CHRISTIAN ZIEGE er offisielt klar for Liverpool. - Vi kan bekrefte at Christian Ziege nå er Liverpool-spiller, sa en talsmann for Liverpool ifølge SkySports.

CHRIS SUTTON, den tidligere Chelsea-spissen, er tilbake i landslagssdiskusjonen. Andy Cole og Kevin Phillips er begge skadd, og Celtic-spissen kan være tilbake på landslaget hvis de ikke blir klare til kampen mot Frankrike. - Chris Sutton er en av spillerne jeg vil vurdere hvis jeg må kalle inn noen, sier landslagssjef Kevin Keegan.

DAVID O'LEARY kommer ikke til å gjøre noen panikk-kjøp før overgangsfristen for Champions League går ut torsdag. - Jeg kommer ikke til å kjøpe spillere for å tilfredsstille andre - eller for å rekke en deadline, bare for å se tilbake på dem om seks måndere å tenke: - Jeg vil ikke ha denne spilleren, sier O'Leary. Dermed kan det se ut til at toget har gått for John Arne Riise...

[email protected]

VIL PÅ BANEN: Dennis Bergkamp mener han er god nok for Arsenals startoppstilling. Her i kamp mot Lens i april.