Bergkamp lei av å sitte på benken

Dennis Bergkamp har startet på benken i to av tre ligakamper for Arsenal denne sesongen. - Jeg må være ærlig å si at at jeg ikke er en spiller som bør sitte på benken, skriver Bergkamp på sin egen hjemmeside. Les siste nytt fra engelsk fotball.

Arsenal-manager Arsene Wenger har kun latt Bergkamp starte en kamp denne sesongen. Det var i hjemmekampen mot Liverpool. Nå vil Bergkamp ha mere spilletid.

- Se hva jeg har gjort i min karriere, og du vil finne ut at jeg ikke er en reserve, så jeg har vanskeligheter med å akseptere det, skriver Bergkamp på sin egen hjemmeside.

- Uansett, det er manageren som tar ut laget og han kan bare velge to spisser. Han må finne ut av det, og han er smart nok til å finne en løsning, skriver Bergkamp.

Kampen om spissplassen i Arsenal er knalltøff. Dennis Bergkamp, Thierry Henry, Nwankwo Kanu, Sylvain Wiltord og Christopher Wreh kjemper alle om en plass i startelleveren. Thierry Henry har spilt alle kampene for The Gunners i sesongstarten. Nwankwo Kanu har fått sjansen fra start to ganger.

- Det viser seg å være hardere å få en plass i startoppstillingen på Highbury enn det er i Barcelona fordi vi har så mange kvalitetsspisser. Utenfra kan det se normalt ut for folk at mange spisser kjemper om å få starte en kamp, men fra innsiden er det veldig frustrerende, mener Bergkamp.

CHRISTIAN ZIEGE er offisielt klar for Liverpool. - Vi kan bekrefte at Christian Ziege nå er Liverpool-spiller, sa en talsmann for Liverpool ifølge SkySports.

CHRIS SUTTON, den tidligere Chelsea-spissen, er tilbake i landslagssdiskusjonen. Andy Cole og Kevin Phillips er begge skadd, og Celtic-spissen kan være tilbake på landslaget hvis de ikke blir klare til kampen mot Frankrike. - Chris Sutton er en av spillerne jeg vil vurdere hvis jeg må kalle inn noen, sier landslagssjef Kevin Keegan.

DAVID O'LEARY kommer ikke til å gjøre noen panikk-kjøp før overgangsfristen for Champions League går ut torsdag. - Jeg kommer ikke til å kjøpe spillere for å tilfredsstille andre - eller for å rekke en deadline, bare for å se tilbake på dem om seks måndere å tenke: - Jeg vil ikke ha denne spilleren, sier O'Leary. Dermed kan det se ut til at toget har gått for John Arne Riise...

thomas.kristensen@dagbladet.no

VIL PÅ BANEN: Dennis Bergkamp mener han er god nok for Arsenals startoppstilling. Her i kamp mot Lens i april.