Bergkamp slåss på trening

Dennis Bergkamp og Arsenal-veteran Lee Dixon braket sammen på klubbens treningsfelt i London. Les siste nytt fra engelsk fotball.

Det er The Mirror som forteller om Bergkamps oppgjør med Dixon. Opptrinnet skal ha skjedd for noen uker siden, og ifølge ryktene har slåsskampen skapt splid i klubben.

Nå innrømmer 31-åringen hendelsen, men vil ikke gå med på at bataljen var noe mer enn en lidenskaplig treningsduell.

- Vi hadde en treningskamp som var spesielt livlig og innsatsfull. Noen ganger kommer folk feil inn i tacklinger og da hender det at folk mister besinnelsen. Noen sier at jeg og Lee er uvenner og at opptrinnet delte klubben, men det stemmer ikke. Det var ingen stor greie og var glemt fort, sier Bergkamp ifølge avisa.

På sin egen Icons-hjemmeside forteller Bergkamp at ryktene om slåsskampen har gått helt siden de to gutta braket sammen. Han mener hele saken er overdrevet.

- Hvis du leser avisene eller hører på ryktene virker det som at jeg og Lee ikke kommer overens, skriver han.

Tror Liverpool kan utfordre United

Liverpool-manager Gerard Houllier tror tida er inne for å danke Manchester United ut som Englands beste ligalag. Franskmannen trekker fram sitt eget lags gode form og nye holdning. - De er mer oppsatte på å oppnå ting. De har mer stål, holder bedre sammen og har klart å luke ut tabbene, sier han. Houllier gleder seg spesielt over at Liverpool er den eneste Premier League-klubben som fortsatt kan vinne fire trofeer. - Alex Ferguson snakker om vinnermentaliteten blant spillerne hans, og jeg tror vi nå utvikler akkurat det samme.

Manchester United øker sikkerheten

Opptrinnet med David Beckham og en West Ham-fans søndag har skremt Manchester United. Nå skal sikkerheten skjerpes for spillerne som kjører ut fra Old Trafford etter kampene. Hammers-fansen påstår Becks spyttet han i ansiktet, mens United avviser dette og sier Beckham og familien ble trakassert. - David og familien hans var i bilen sin da folk slo på vinduene og skreik til dem, sier United-talsmann Paddy Harverson. Han vil gå gjennom rutinene, slik at spillerne kan få fri passasje ut av stadionet. - Vi må ta en titt på problemet, slik at ikke andre spillere opplever sånn hetsing som David måtte tåle, sier han.

Derby gikk rett West

Manager Jim Smith er på utkikk etter Taribo West etter at nigerianernen aldri dukket opp til kampen mot Charlton i går. Den innleide stopperen spilte landskamp i helga og kom ikke tilbake til avtalt tid. - Vi må vente og se hvilke unnskyldninger han har, sier Smith. Derby tapte 1-2 i går kveld, og Wests fravær gjorde at Bjørn Otto Bragstad fikk sjansen i Derby-forsvaret.

- Parlour for England!

Ray Parlour scoret og var sentral da Arsenal slo Bradford 2-0 i går kveld. Nå lover manager Arsene Wenger nærmest Parlour en plass i Sven-Göran Erikssons første landslagstropp. - Jeg snakket med Eriksson før kampen og vet at han tenker på Parlour. Eriksson kjenner alle spillerne her og jeg tror han ble imponert over Ray. Han jobber kjempehardt og spilte godt helt fram til han ble sliten på slutten, sier Wenger.

Kilder: The Sun, Sky Sports, The Mirror, Soccernet og PA.